Klímatöltés, javítás, tisztítás

servicing-top.jpg

 

 

Javaslat:

Fertőtlenítés a klímaszezon előtt (évente), nyomásellenőrzés évente, klímatöltés meghibásodás esetén

Klímatöltés szükséges, ha:
  • Nem hűt megfelelően a klíma
  • Technikai okok miatt az autóklímát szétszereléséhez le lett engedve a klímagáz
Klímatakarítás javasolt:
  • Használt autó vásárlásakor
  • A klímaszezon kezdetekor
  • Ha régóta nem használta autója légkondicionáló berendezését
Mire jó?

 

  • ​Az elhanyagolt, nem karbantartott klímaberendezések kedveznek a mikroorganizmusok, gombák, baktériumok megtelepedésének, elszaporodásnak, ezért legalább évente egyszer célszerű az autóklímát fertőtleníteni, hogy az biztonságos és az egészségre ártalmatlan legyen.
  • Az klímaberendezésben lecsökkenhet a nyomás, ilyenkor lecsökken a működési hatásfoka, sokszor használhatatlanná válik.  
Foglaljon online időpontot most!

 

 

 

SZIVÁRGÁS KERESÉS

A szivárgás helyének megtalálásához a klímatöltő berendezéssel kontrasztanyagot juttatunk a jármű klímarendszerébe, amely elkeveredik az olajban és a hűtőközegben. Szivárgás esetén a kontrasztanyag kilép a rendszerből, majd a szivárgás helye körül UV fény hatására fluoreszkálni kezd, így kimutatható hiba.

KLÍMATÖLTÉS

A klímaberendezés hűtőkezegének akár 20 százaléka is elszivároghat évente, ilyenkor lecsökken a működés hatásfoka, sokszor használhatatlanná válik. Ebben az esetben kollégánk a klímatöltő berendezés segítségével a gyári értékre állítja vissza a nyomást a rendszerben. 

ÓZONOS KLÍMA TISZTÍTÁS - FERTŐTLENÍTÉS

Az elhanyagolt, nem karbantartott klímaberendezések kedveznek a mikroorganizmusok, gombák, baktériumok megtelepedésének, elszaporodásnak, ezért legalább évente egyszer célszerű az autóklímát fertőtleníteni, hogy az biztonságos és az egészségre ártalmatlan legyen. A tisztítással nem csak egészségügyi problémákat oldhatunk meg, hanem a rendszer hatékonyságát is növelhetjük, illetve csökkenthetjük az energiafelhasználást,  kollégáink mindezt a leghatékonyabb módszerrel, ózonos klímafertőtlenítő berendezéssel végzik.

 

 

 

futoműállítás_0.jpg